ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

Η ProFeet μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα.

Όλες οι αποστολές στην ΕΛΛΑΔΑ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 4,00 €. Προκειμένου να παραδοθεί η παραγγελία στο χώρο σας, συνεργαζόμαστε με την ιδιωτική εταιρία ταχυμεταφορών ACS Courier, η οποία διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα.

Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής που μας υποδεικνύετε κατά την παραγγελία σας υπάγεται σε περιοχή που δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της ACS Courier, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας με εναλλακτικό τρόπο κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης με την εταιρία μας.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται μέσα σε 3 έως 4 εργάσιμες ημέρες και παραδίδονται στο χώρος σας εντός 24 ωρών από την παράδοσή τους εκ μέρους μας στην ACS Courier.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρία μας επικοινωνεί μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κοινοποιώντας σας το μοναδικό αριθμό αποστολής, ώστε να είστε ενήμεροι τόσο για την εκ μέρους παράδοση της παραγγελίας σας προς αποστολή στη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, όσο και για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης της σε εσάς.

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να αποσταλεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ.), η εταιρία μας θα επικοινωνεί μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να είστε ενήμεροι για την από μέρους μας ανυπαίτια τυχόν καθυστέρηση και για να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της αποστολής της παραγγελίας σας. 

Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν σας ότι σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής που μας υποδείξατε κατά την παραγγελία σας

– απέχει άνω των 20 χιλιομέτρων από την πόλη στην οποία υπάρχει έδρα της ACS Courier

– υπάγεται σε απομακρυσμένα νησιά, δυσπρόσιτες ή παραμεθόριες περιοχές, ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση.

* Σας διευκρινίζουμε ότι:

  • Η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας σας δεν μπορεί να τροποποιηθεί από τη στιγμή που η παραγγελία σας δοθεί από την εταιρία μας προς αποστολή στο συνεργαζόμενο ταχυμεταφορέα
  • Σε περίπτωση που απουσιάζετε από τη διεύθυνση αποστολής που μας υποδείξατε κατά την παραγγελία σας, ο συνεργαζόμενος ταχυμεταφορέας θα σας αφήσει Ειδοποιητήριο Σημείωμα προκειμένου να επικοινωνήσετε μαζί του (με τον ταχυμεταφορέα) και να προγραμματίστε νεότερη ημερομηνία, ώρα και τρόπο παράδοσης.
  • Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα που τηρεί ο ταχυμεταφορέας στην περιοχή σας, ενημερώστε μας σχετικά κατά την παραγγελία σας ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω mail προκειμένου να σας ενημερώσουμε για το πλησιέστερο υποκατάστημα

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

Δυνάμει της υπ’αρίθμ. 2011/83/ΕΕ οδηγίας σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών – η οποία τέθηκε σε ισχύ σε όλα τα Κράτη Μέλη από τις 13 Ιουνίου 2014 – όπως αυτή αντικατέστησε τις οδηγίες 97/7/ΕΚ για την προστασία των καταναλωτών κατά τις εξ’ αποστάσεως συμβάσεις και 85/577/ΕΟΚ για την προστασία των καταναλωτών κατά τη σύναψη συμβάσεων εκτός του εμπορικού καταστήματος, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από την ProFeet, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα το παραλάβετε.

Στην περίπτωση αυτή σας βαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την εγγύηση ποιότητας, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προς επιστροφή προϊόντα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον :
– Επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο + 30 2310 284433
– Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
– Το καρτελάκι της εταιρίας καθώς και οι ετικέτες του προϊόντος δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιοδήποτε τρόπο
– Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντα όπως το κουτί, η εγγύηση και τα λοιπά εγχειρίδια και η απόδειξη αγοράς καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος του προϊόντος.
– Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν
– Μας αποστείλετε τα προϊόντα μέσω ACS Courier.


Παρακαλούμε φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά τη μεταφορά του προϊόντος και των παραρτημάτων/συνοδευτικών του.

Σας σημειώνουμε ότι η Profeet δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.