Το profeet.gr δημιουργήθηκε από τον Μάκη Σεραφειμίδη μέσα από το όραμά του να μοιραστεί με κάθε ενδιαφερόμενο την πολυετή εμπειρία του στον χώρο της ποδολογίας.

Αποτελεί έναν ολοκληρωμένο διαδικτυακό χώρο για τον επαγγελματία αλλά και τον ιδιώτη που αναζητά προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν τη θεραπευτική περιποίηση των ποδιών.

Πιο συγκεκριμένα, στη σελίδα μας θα βρείτε:

Επαγγελματικά προϊόντα και εργαλεία, προσεκτικά επιλεγμένα, ώστε να συμβαδίζουν με την αξία της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που πρεσβεύουμε.

Υπηρεσίες συμβουλευτικής και προσωπικής καθοδήγησης για επαγγελματίες. Μοιραζόμαστε μαζί σας την πολυετή εμπειρία και τη γνώση που έχουμε αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια, για την περαιτέρω εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρετε στον επαγγελματικό σας χώρο.

Πρακτικά Workshop Ποδολογίας: Μέσα από κλειστά, ολιγομελή τμήματα προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην ποδολογία. Τα εργαστήριά μας είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεστε για να διακριθείτε ως επαγγελματίας του χώρου στην αγορά, ή να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση.

Εμπειρία στην Ποδολογία από το 1990

Έχουμε εισάγει πρωτοποριακές μεθόδους για τη θεραπευτική περιποίηση ποδιών και έχουμε εκπαιδεύσει κορυφαίους επαγγελματίες της Ποδολογίας.

Ο Μάκης Σεραφειμίδης δραστηριοποιείται στον τομέα της Ποδολογίας από το 1990.

Το 1993 δημιούργησε το “Twenty Nails” παρέχοντας ολοκληρωμένες, ποιοτικές υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ σε γυναίκες και άνδρες και απώτερο σκοπό να βλέπει το χαμόγελό τους στο τέλος κάθε περιποίησης.

Αντιλήφθηκε γρήγορα την έλλειψη εξειδικευμένης γνώσης όσον αφορά στο θεραπευτικό πεντικιούρ και εν γένει στην Ποδολογία. Παράλληλα, προέκυψε η ανάγκη των σεμιναρίων για την παροχή πολύτιμων συμβουλών, τεχνογνωσίας, αλλά και προτάσεις για τον κατάλληλο εξοπλισμό πρωτίστως στους συνεργάτες του, αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση.

Σταδιακά, το εκπαιδευτικό αυτό κομμάτι εξελίχθηκε και πήρε τη μορφή σειράς εργαστηρίων που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, τα οποία τα τελευταία χρόνια διεξάγονται, πλέον, συστηματικά.

Οι εκπαιδεύσεις, στις οποίες εισηγητής είναι ο ίδιος, πραγματοποιούνται σε πραγματικές συνθήκες και σκοπεύουν να στηρίξουν ενεργά τον κάθε ενδιαφερόμενο, να συμβάλλουν στην εξέλιξή του, να τον βοηθήσουν ν’ ακολουθήσει το όνειρό του και να τον εντάξουν στους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Θέλοντας να κάνει αυτή τη γνώση και την τεχνογνωσία προσβάσιμη σε όλον τον κόσμο που τη χρειάζεται, δημιούργησε το profeet.gr.

Εδώ, το αν έχετε προηγούμενη εμπειρία και γνώση στον χώρο της ποδολογίας και της θεραπευτικής περιποίησης των ποδιών δεν έχει σημασία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μοιράζεστε μαζί μας την αγάπη για το αντικείμενο και τη διάθεση να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα τον ανακουφίσει από τις πιθανές παθήσεις των ποδιών που μπορεί να αντιμετωπίζει και θα του δώσει ένα τελικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής που ανταποκρίνεται στις δικές του ανάγκες.

Για όλα τα υπόλοιπα φροντίζουμε εμείς. Ξέρουμε πως να το κάνουμε άλλωστε.

Εμπειρία στην Ποδολογία από το 1990

Έχουμε εισάγει πρωτοποριακές μεθόδους για τη θεραπευτική περιποίηση ποδιών και έχουμε εκπαιδεύσει κορυφαίους επαγγελματίες της Ποδολογίας.

Προσωπική καθοδήγηση & εξειδικευμένη γνώση

Μοιραζόμαστε μαζί σας την πολυετή εμπειρία και τη γνώση που έχουμε αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια, για την περαιτέρω εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών.

Επιμονή στην ουσιαστική γνώση

Στόχος μας είναι να η διάθεση επαγγελματικών ειδών ποδολογίας για να παρέχετε κορυφαίες υπηρεσίες θεραπευτικής περιποίησης ποδιών.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ

Παράλληλα, προσφέρουμε & νέες υπηρεσίες συμβουλευτικής,  σε όποιον θέλει να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση, να προηγηθεί του ανταγωνισμού και να διακριθεί σ’ αυτόν τον τομέα.

ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Είτε έχεις κάποια εμπειρία στο αντικείμενο είτε δεν το γνωρίζεις καθόλου, θα λάβεις μία ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην Ποδολογία. Τα εργαστήρια είναι 100% πρακτικά και προσωποποιημένα. Διεξάγονται στο χώρο μας, σε πραγματικές συνθήκες και με πραγματικά περιστατικά.

Μάθετε περισσότερα στο thepodiatrist.gr